Over O-Plus

O-Plus is de specialist in badkamers en keukens voor professionals. Bij O-Plus staan hoogkwalitatieve én duurzame producten centraal.

Zo beschikken we over een ruim assortiment aan producten voor badkamers en keukens en weten we als exclusieve verdeler een eerlijke prijs te garanderen.

Kwaliteit

O-Plus staat voor kwaliteit. Hoogkwalitatieve én duurzame producten voor badkamers en keukens. Ontworpen om zo lang mogelijk mee te gaan en van te kunnen genieten. Functioneel en tijdloos. Gemaakt door vakmannen voor vakmannen.

Ruim assortiment

O-Plus beschikt over een ruim assortiment aan producten voor badkamers en keukens. Dit grote assortiment bevat verschillende stijlen waarin voor ieder wat wils terug te vinden is. Door ons ruim en uitgebreid assortiment is het mogelijk onze hoogwaardige en duurzame producten snel te leveren.

Eerlijke prijs

Kwaliteit aan een eerlijke prijs. Als exclusieve verdeler van O-Plus producten voor badkamers en keukens vinden we het belangrijk de best mogelijke prijs te garanderen aan onze professionals.

Persoonlijke aanpak

Bij O-Plus staat de vakman centraal. Wij verkopen exclusief aan de specialist en denken maar al te graag met u mee. Met onze kwalitatieve en duurzame producten voor badkamers en keukens zorgen wij ervoor dat u als specialist hoogwaardige kwalitatieve badkamers en keukens zult aanleveren.

Vind een vakman dicht bij u in de buurt